BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-25-2009, 02:26 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wifi but browser giving me grief.

Please Login to Remove!

Hello, I'm new here, first time Blackberry owner. I just got the 8900 with T-mobile yesterday. I didn't get a data plan but if I have wifi (at home, friends, work, etc) I should be able to access the internet. Being that I'm usually at one of those places I should be fine. However when I try and open the browser it says I don't have a data plan.

It says I'm getting a UMA signal and my brother (who works IT and with Blackberrys) set up the wifi for it but apparently never tested the browser. I've tried to go in and disable T-zones so wifi is the only option. I've switched the Tmobile browser to the Hotspot browser and still get nothing.

If anyone can help this rookie out that'd be great =)
Offline  
Old 02-25-2009, 07:55 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

search function on the top of the page is your friend, there is a recent thread about this already

(i would post the link, but cant since i dont yet have 10 posts)
Offline  
Old 02-26-2009, 01:13 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Found the thread in question, although I swear to god I did what it said to do before and it didn't work but now it does =P
Offline  
Old 02-26-2009, 03:14 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ouchy Dathurts View Post
Found the thread in question, although I swear to god I did what it said to do before and it didn't work but now it does =P
It happens sometimes.. but glad it is working for you now.
__________________
Regards|Raja
BlackBerry FAQ

Nokia 2100 > Nokia 6100 > Samsung t319 > Nokia 5300 > Blackberry 8320 > Blackberry 8900 > iPhone 3GS > iPhone 4
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.