BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-04-2009, 06:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: orange
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wifi setup problem, please help!!

Please Login to Remove!

hi there, im tryin to setup my 8900 to my wifi in the house. Its finding it ok but when i try and pair it up it just comes back with "failed to authenicate against the network". The problem i think is because my security on the modem is WPA but the blackberry doesnt give that option, which means i can only use the wifi on my blackberry if i turn the security off on the modem!
can anyone help me resolve this?
Offline  
Old 03-04-2009, 07:58 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mitchelrl's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 67
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Or change the security type on your wireless router to accomodate. WPA isn't the only option.
__________________
Mitchel Lewis - (Sys, BES, Exchange, SAN, Network) Admin
Current: 8900 on .168
Exchange 2007 and Blackberry Enterprise Server
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.