BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2009, 10:47 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Minnesota
Model: 9900
Carrier: T-Mobile
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry 8900 UMA "Problem"

Please Login to Remove!

So i have software .168..

When I was at work I noticed at the end of the day that it said "No Service - then my wireless name"

I thought this was quite strange as I've never had UMA problems... so i open up browser and everything works.

It's done it a couple times...just wondering if anyone else has encountered this bug.
Offline  
Old 03-05-2009, 10:52 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lol read my thread right below this....


I had the exact same issue. Remove the battery for 10 seconds. Mine took forever to boot back up, but when it did I had my UMA back
Offline  
Old 03-05-2009, 10:57 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Minnesota
Model: 9900
Carrier: T-Mobile
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ryantwoniner View Post
lol read my thread right below this....


I had the exact same issue. Remove the battery for 10 seconds. Mine took forever to boot back up, but when it did I had my UMA back
You're is a different issue. While my UMA SHOWS no service - there actually IS service. There's no point to do a battery pull because alls that will do for me is show "tmobile"..which I could careless about.

I was more interested in seeing if it was a bug other people were having - unlike yours where you reported it actually wasn't working.
Offline  
Old 03-05-2009, 11:03 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh from your post I gathered that you could receive wi-fi internet access only.

That's what happened to me, I understand now that you mean you still are able to use UMA, it's just not showing.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.