BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2009, 04:25 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Minnesota
Model: 9900
Carrier: T-Mobile
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Camera / Emailing Pictures

Please Login to Remove!

So - I've been taking pictures with my phone and emailing the pictures - when I opened them when receiving them on my work computer - there appears to be some sort of static in the picture. Once and awhile when I turn my camera one - the entire screen will be static like - but if I close and reopen - its fine.

So thats 1 problem... the 2nd thing is...

I emailed the SAME picture TWICE and in each file the static line appears spot.

Anyone else seeing this? I'm hoping it has to do with the OS .168. When I get home I'm going to plug in the BB and download the pictures that way to see if theres anything weird - because when I look at the pic on the device its fine.

Offline  
Old 03-11-2009, 07:55 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Minnesota
Model: 9900
Carrier: T-Mobile
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

so - i updated to .174 and resent the same pic again and it shows no distortion this time...

weird
Offline  
Old 03-11-2009, 07:59 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
2wheel's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could be the OS, but as a photographer, I see that exact same anomaly with bad memory cards. Keep an eye on it. If it happens again, try a different card.
Offline  
Old 03-11-2009, 08:43 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
VIOLATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cajun Country
Model: BOLD
OS: 5.0.0.900
PIN: Pulled - 1, 2, 3 run!
Carrier: AT&T
Posts: 615
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 2wheel View Post
Could be the OS, but as a photographer, I see that exact same anomaly with bad memory cards. Keep an eye on it. If it happens again, try a different card.

Good information there - I had never heard of this. Thanks for the input.


David
__________________
F'em & Feed'em Fishheads...

Twitter
Offline  
Old 03-12-2009, 08:45 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
rifleman's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 9780
OS: 6.0.0.283
Carrier: T-Mobile
Posts: 210
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I agree with 2Wheel, as a photograher as well, this could be attributed to a faulty memory card.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

GE Fanuc Programmable controller w/5 slot base & cpu
$175.0
GE Fanuc Programmable controller w/5 slot base & cpu pictureNew GE/Fanuc IC697PWR711h IC697PWR711 CPU MODULE
$349.99
New GE/Fanuc IC697PWR711h IC697PWR711 CPU MODULE pictureAllen Bradley SLC 500 Processor. 1747-L531 Ser D.
$50.0
Allen Bradley SLC 500 Processor.  1747-L531 Ser D. pictureThayer Scale Signal Processor SSP-BUS-LVDT 51933
$0.99
Thayer Scale Signal Processor SSP-BUS-LVDT 51933 pictureVintage Magnavox VideoWriter Word Processor PF7715 BE02 with No Keyboard
$35.5
Vintage Magnavox VideoWriter Word Processor PF7715 BE02 with No Keyboard picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.