BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-15-2009, 05:43 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default news 8900 w T-Mobile: had email/web, now don't

Please Login to Remove!

Phone and texting works, but not email or web. Looks like I've missed emails from the last 48 hours.

Anyone know if this is this a temporary T-Mobile issue? The BB is currently set for 'wifi preferred', using my home wifi...looks like EDGE is alternating to 'edge', and 'UMA' to 'uma'. Did switch to 'mobile network preferred', no difference. Also did a reboot from the keyboard, didn't resolve.

TIA.
Matt
Offline  
Old 03-15-2009, 08:42 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did you try pulling the battery with the device on and letting it reboot?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 03-15-2009, 10:38 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For the few days I have noticed that with T-Mobile.. many a times "EDGE" becomes "edge". It may not be resolved with just 1 battery pull.. sometimes more than 1 is required.
__________________
Regards|Raja
BlackBerry FAQ

Nokia 2100 > Nokia 6100 > Samsung t319 > Nokia 5300 > Blackberry 8320 > Blackberry 8900 > iPhone 3GS > iPhone 4
Offline  
Old 03-16-2009, 01:27 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks to both. Turns out the rep who upgraded me from the 8700 to the 8900 forgot to move over my data plan (so I was able to text, but getting charged per text). Think it's now resolved.

Matt
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.