BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-18-2009, 07:22 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8900 wifi problem

Please Login to Remove!

hey guys.... i purchased a 8900 a few months back... unlocked it and am currently using it on att... i have had no issue with it... when at home it connects to the wifi perfect... i was planning to go on vaction out of america... so i didnt want to turn my mobile connection on and incur all the roaming data and talking charges... so when i was in america... i was able to send and recieve emails and bbm by leaving the mobile network off and just using the wifi (in america)... so now i got to turks and caicos... the wifi on my computer and ipod works... but for some reason my damn blackberry isnt getting email of bbms.... anyone have any advise for me???
Offline  
Old 03-18-2009, 12:13 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Try battery pull or reset: ALT+(right)CAPS+DEL
Offline  
Old 03-18-2009, 02:48 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So I understand you have your mobile network off and you are expecting push email to work as it is?

I doubt that would work with AT&T. I may be wrong but I still doubt. But you should still be able to connect to the WiFi network and check mails using the WAP site of the mail server (if it exists).
__________________
Regards|Raja
BlackBerry FAQ

Nokia 2100 > Nokia 6100 > Samsung t319 > Nokia 5300 > Blackberry 8320 > Blackberry 8900 > iPhone 3GS > iPhone 4
Offline  
Old 03-18-2009, 03:33 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
TheBigNewt's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Prescott, AZ
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: Tmobile
Posts: 1,641
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You're not still using your ATT SIM card are you?
__________________
BB 8900 Tmobile, Moto Droid Verizon
Offline  
Old 03-18-2009, 03:55 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i am still using my att sim card
Offline  
Old 03-18-2009, 03:59 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the browser isnt working either...help me!
Offline  
Old 03-18-2009, 04:11 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
Carrier: T-Mobile
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried re-registering it with the Carrier? Options-Advanced Options-Host Routing Tables. Once in there press Menu and register.
Offline  
Old 03-18-2009, 04:21 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when i go to wifi tools, then wifi diagnostics, it says vpn disabled. also, uma says isp network error.
it also says error code w010
Offline  
Old 03-19-2009, 12:12 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8900
Carrier: TMobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

AT&T does not use UMA, so call features and message features specific to UMA will not work.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.