BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2009, 01:58 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wifi Problems Att

Please Login to Remove!

I just got the blackberry 8900, i am a ATT customer, the phone is unlocked. However i can not get the WiFi to work on my phone is it because i'm useng a tmobile unlocked phone or is it because of another reason.

Would this problem be solved if I had the unbranded GSM verison of phone?
Offline  
Old 04-10-2009, 02:59 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2009
Location: SoCal
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what do you mean you can't get the WiFi to work exactly. Is it giving you an error message or is it not connecting???
__________________
Personal: T-Mobile USA Bold 9700 | 5.0.0.423
Work: ATT Wireless Bold 9000 | 4.6.0.304
Past: 8900, 8830, 8700c, 7100t, 7520, 7230, 7750, 6750
Offline  
Old 04-10-2009, 03:16 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

its connected to the wifi however it gives me a message


you are not currently in an area that can handle dat communication. As a result, the browser cannot retreve an web pages. Please try again when different location, or contact your service provider if the problem persits.

Its odd because i'm in front the router in my hom its connected to the phone, however it gives me this message. Do I have to change settings to get it work or what not?
Offline  
Old 04-10-2009, 03:18 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2009
Location: SoCal
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

1. Check your APN settings and make sure it's correct for ATT.

2. Change your browser to "hotspot browser" in the general settings.
__________________
Personal: T-Mobile USA Bold 9700 | 5.0.0.423
Work: ATT Wireless Bold 9000 | 4.6.0.304
Past: 8900, 8830, 8700c, 7100t, 7520, 7230, 7750, 6750
Offline  
Old 04-10-2009, 04:21 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thank u,

i believe it works now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.