BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-08-2009, 12:21 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weak signal problem

Please Login to Remove!

I have a new 8900 running the new OS .206 and new (2 week old ) sim card. The problem is that my signal is weak and sometimes hits the SOS. I've been with AT&T for several years and have had numerouse phones and have never had this bad of signal. As I type this I have 3 phones here I'm looking at ( Motorolar RazrV3, LG Shine cu720 and my 8900) and both the other phones have 4 bars where the 8900 has 1-2. It hits the "SOS" daily. I have NEVER seen the SOS on any of the other phones? I did google this and it seems to be a problem with the 8900? I have "quickpull" installed and it runs daily so a battery pull woud'nt help? Anyone other than me have worse signal with their 8900 than their other phones? Any fixes or suggestions? Thanks.............
Offline  
Old 05-08-2009, 01:20 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
lovescakemix's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: fort hood
Model: 9900
OS: 7.1
PIN: 2800d27f
Carrier: tmobile
Posts: 327
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well i have better coverage with the 8900 then my 8230 so i dont think its the device.
could it be that you are on att. hopefully someone else rings in to help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.