BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-10-2009, 07:18 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
makedonce's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Skopje, Macedonia at the moment
Model: 8900
OS: 5.0.348
PIN: 24AE6BA3
Carrier: T-mobile MK
Posts: 462
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem backing up

Please Login to Remove!

I had the same problem with my 8320 and now with the new 8900. When i try to back up, it fails at content store and it gives me the message backing of database failed. I went through the advanced option and cleared the content store. The value got reduced from 54 to 23 entries. I can manage to clear the 23 entries.

I uninstalled DM 4.5 and upgraded to 4.7. Still the same problem. The 8320 used to give be the same error message but at the browser database.

Does anyone know what can I do to fix this?
__________________
BB Support rule #1: When in doubt, pull it out..... (the battery)


http://www.twitter.com/petarnikoloski
Offline  
Old 05-10-2009, 07:34 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,695
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

Did you try a hard reset and then try backup again? Other than that, I don't have a clue. (Except also, search the blackberry knowlege base on the exact error message that you are seeing.)
__________________
- Ira
Offline  
Old 05-10-2009, 07:40 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
makedonce's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Skopje, Macedonia at the moment
Model: 8900
OS: 5.0.348
PIN: 24AE6BA3
Carrier: T-mobile MK
Posts: 462
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried that as well. Even replaced the content store with an old one and it fails. Gonna do a wipe tomorow
__________________
BB Support rule #1: When in doubt, pull it out..... (the battery)


http://www.twitter.com/petarnikoloski
Offline  
Old 05-10-2009, 09:28 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have had problems in the past backing up and cleared my cache and everything backed up fine.. that might be worth a try.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.