BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-19-2009, 06:57 AM   #21 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
14pups's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9700
Carrier: T-mobile
Posts: 258
Post Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Anyone know if the MMS prob has been fixed?

TIA
Offline  
Old 06-22-2009, 04:11 PM   #22 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kd78's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Charlotte
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 342
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any updates on battery life from the people who have installed?
__________________
Tmobile | 7100t, 7105t, 8700g, 8320, 8900
Offline  
Old 06-22-2009, 07:17 PM   #23 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
wolfgaze's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 121
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kd78 View Post
any updates on battery life from the people who have installed?
When you ask that question it's important to mandate that people indicate which OS they upgraded from....

Anyone coming from .114 will likely tell you that battery life is greatly improved but people coming from .206 and the latter releases might not notice much difference....
Offline  
Old 06-23-2009, 08:49 PM   #24 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kd78's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Charlotte
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 342
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Better battery life from .231?
__________________
Tmobile | 7100t, 7105t, 8700g, 8320, 8900
Offline  
Old 06-24-2009, 11:36 AM   #25 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AZsteelman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: PHX, AZ
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 169
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Ok, am I missing something here? I've downloaded this OS version (currently running .231) - I deleted the Vendor file, but when I go to Loader, it goes thru steps but says no update is available or needed. It's only reading 4.6, not reading out the extension of 4.6.1.378...I've done these OS upgrades before and haven't had this happen...what am I missing here?
Offline  
Old 06-24-2009, 05:28 PM   #26 (permalink)
New Member
 
r a y's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Chicago-land
Model: 8900
PIN: 20EFD4D8
Carrier: T-Mobile
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Drastic improvement in battery life after upgrading from stock to this .250! Just, wow!
Offline  
Old 06-24-2009, 07:21 PM   #27 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
wolfgaze's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 121
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by r a y View Post
Drastic improvement in battery life after upgrading from stock to this .250! Just, wow!
From .114? Yeah I noticed the same thing upgrading to .206
Offline  
Old 06-25-2009, 09:22 AM   #28 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Manchester, UK
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
PIN: N/A
Carrier: O2-UK
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I upgraded from .199 and to be honest dont notice any difference to be honest.

haven't come across any issues with .250 like lag on answer or anything.

Last edited by bigdavep : 06-25-2009 at 09:24 AM.
Offline  
Old 06-25-2009, 04:04 PM   #29 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8120
PIN: N/A
Carrier: orange romania
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AZsteelman View Post
Ok, am I missing something here? I've downloaded this OS version (currently running .231) - I deleted the Vendor file, but when I go to Loader, it goes thru steps but says no update is available or needed. It's only reading 4.6, not reading out the extension of 4.6.1.378...I've done these OS upgrades before and haven't had this happen...what am I missing here?
i have the same problem, did u resolve it ?
Offline  
Old 06-26-2009, 11:44 AM   #30 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Bob_H's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Deleted vendor file but upgrade from .206 to .250 not working. Using Desktop Mgr get "A fatal error has occurred while updating your device's software. Please try again." (tried half a dozen times with same response). If I just click on loader.exe (run as admin), it doesn't 'see' that my 8900 is connected, so does nothing. Any ideas? I am running Windows 7 RC. Last update was done under Vista.
Offline  
Old 06-26-2009, 04:04 PM   #31 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

i'll be an issue with windows 7.
desktop manager program is NOT compatible with it.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 06-26-2009, 05:54 PM   #32 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Bob_H's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Florida
Model: 8900
OS: 4.6.1.250
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Midnightdraven View Post
i'll be an issue with windows 7.
desktop manager program is NOT compatible with it.
I thought maybe Win7 and Desktop Mgr may be the issue, but does that carry over to just using the loader.exe as well?
Offline  
Old 06-26-2009, 06:17 PM   #33 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

yes, because loader is the main app behind update in desktop manager.
its basically the same thing.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 06-27-2009, 01:57 PM   #34 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lost Angeles
Model: 8900
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 38
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm it olny took me 10 mins to install and that was w/ backup! granted I dont have alot to back up but that seems fast.
I have been playing around with my phone for a min and everything works fine cant comment on battery life yet.
Offline  
Old 06-28-2009, 03:50 AM   #35 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Phenomenal!

Greetings everyone! I registered an account JUST to post my results going from the stock T-Mobile .114 to .250 as linked here.

I've been using my 8900 for about two weeks now with a consistent usage patter more or less. WiFi enabled, UMA @ my house, moderate texting all day long, UberTwitter running in the background, and Google Maps running latitude in the background.

My battery life with .114 was atrocious. I would just scrape through the day without hitting the low battery warning. After upgrading to .250 I'm only down one bar around the time of night I'd normally be down to less than half on the battery indicator. The OS also seems much snappier.

I fully recommend this update - I haven't had any of the call answering delays or other issues mentioned.
Offline  
Old 06-28-2009, 03:18 PM   #36 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PressureDrop's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: dr01d
OS: FroYo
Carrier: Verizon (LTE!)
Posts: 335
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ran this for just over a week (ending today). Not happy with it at all.

Tons of hourglasses, Crappy battery life, crappy coverage levels, crappy WiFi coverage levels, NO transition from UMA to mobile network (to OR from - over 20 dropped calls!).
I went back and just reinstalled 4.6.1.231

I hope the next upgrade is actually worthwhile!
Offline  
Old 06-28-2009, 09:11 PM   #37 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
digitalextremes's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Somewhere between work and home
Model: 8900
Carrier: Robbers
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a lot of issues with this software....the device doesn't wake up or respond to any keys when on home screen until the display turns off......tried wiping with javaloader and didn't restore anything except for the contacts but still same issues...memory card empty except for 6 pics...any recommendations? I am suspecting this to be hardware issues but it never happened with older version of the handheld code
__________________
BB Abuser
Offline  
Old 06-29-2009, 01:23 PM   #38 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Oct 2004
Location: LaBrea tarpits, Los Angeles
Model: 9812
PIN: 6.02214179E23
Carrier: TMO US
Posts: 300
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

All seems OK with me.

An issue that I noticed for the first time with .206 remains. Maybe it was always there:
when I am on UMA, the GPS can't update either in Google Maps or in the Options/ Advanced/GPS/ Refresh GPS. If I turn off UMS/WiFi, it updated right away.
Offline  
Old 06-29-2009, 05:10 PM   #39 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AZsteelman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: PHX, AZ
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 169
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by stoiangmarius View Post
i have the same problem, did u resolve it ?
nope, finally gave up!
Offline  
Old 06-30-2009, 04:29 PM   #40 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure what it is over here but this release seems to have made my call reception worse. Anyone else noticing problems?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.