BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-24-2009, 10:28 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Call Forwarding Issue

Please Login to Remove!

Yesterday my 8900 started to act strange when I try to forward calls to my work cell, google voice number or even the TMO voice mail. I've attached a screen shot. Called TMO and they were able to set the forwarding for me, but when I cancelled it, I cannot get it back. I even tried the **21* number # sequence that doesn't work.

Oh yeah, I did the usually reset, batt pull, etc. Using 4.6.1.168.

Any thoughts?
Attached Thumbnails
Call Forwarding Issue-capture9_47_32.jpg  
Offline  
Old 06-24-2009, 10:43 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (MY 8900)

Did u just try the key combos, or did you try changing it in phone options as well
Offline  
Old 06-24-2009, 10:49 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Both. Neither works. I'm just wondering if it's a SIM issue or if I need to wipe and re-install the OS or upgrade the OS.
Offline  
Old 06-24-2009, 11:03 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Wipe and re-install the os. (Sometimes, things are just dumb... This happens with all electronics)

Also, call your carrier and have then reset the forwarding on their side. This will take care of your problems.
Offline  
Old 06-24-2009, 11:42 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I didn't want to do wipe and re-install. Guess I have no choice.
Offline  
Old 06-24-2009, 01:04 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

I know how you feel. However, sometimes software is just stubborn with some things.
Offline  
Old 06-24-2009, 05:12 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried to upgrade to 4.6.1.231 and no luck Must be a TMO/account issue. I tried resending service books, too.
Offline  
Old 06-26-2009, 06:09 PM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2007
Location: Philly Area
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 302
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

An hour on the phone w/ TMO and a new SIM did the trick.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.