BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-18-2009, 12:28 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Upgraded to .231; alt key filters stopped working

Please Login to Remove!

I upgraded to .231 yesterday and now the message box filters (alt-i, alt-o, etc.) have stopped working. I know the alt key is definitely being pressed, because I see the icon light up.

Seems like a strange error, so I thought I might ask the experts for their advice on what I could do to restore them.

Thanks.
Offline  
Old 08-18-2009, 09:56 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mjgs1971's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Manila, Philippines
Model: 9700
OS: 5.0.0.979
Carrier: Globe Telecoms - PH
Posts: 213
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pull the battery, wait for 30sec-1 min, then let's see what happens.
__________________
9700 Unlocked BES
App:5.0.0.979 Plt:5.1.0.177
8900 Unlocked BIS
App:5.0.0.822 Plt:5.2.0.76
Offline  
Old 08-19-2009, 10:38 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. I tried that, but the filters are still not working.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.