BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-09-2009, 08:54 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
hyedipin's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile 2001-2007, AT&T 8/26/07 ->
Posts: 640
Post Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default My 8900 is possessed

Please Login to Remove!

I tried to get UMA working, it would not connect and got stuck, so I did a battery pull.. and that's when It got possessed... At first it would boot up and get stuck on the home screen, nothing would work, can't go to e-mails or menus. Did a battery pull, it came back and this time it immediately went to calendar and got stuck in this screen. During this period I got a Free Text Message from T-Mobile telling me a new tower was set up near my home..

Two battery pulls later, finally it started responding, but when I put it down I noticed it started deleting my e-mails. (Not space issue/auto delete) it was actually as if someone was hitting delete, and confirming the delete.. One by one, like one e-mail every 2-3 seconds. (I got it on my camera). It finally stopped, but this time I saw that it hit reply and was replying an e-mail (not typing anything.. of course) and finally I closed it and now it is on home screen sitting on my table.
__________________
Z30, AT&T
Offline  
Old 09-10-2009, 04:43 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

wipe and reload OS?
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 09-10-2009, 07:50 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Location: Georgia
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found that my 8900 acted strange if I tried to reboot with the SD card install. So, I would do reboots without the card and then install it.

Since upgrading to the latest OS I do not seem to have that problem any longer....
Offline  
Old 09-10-2009, 08:06 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

Yeah. If you have problems, usually upgrading the OS fixes the problem.
Offline  
Old 09-10-2009, 10:21 AM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
hyedipin's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile 2001-2007, AT&T 8/26/07 ->
Posts: 640
Post Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I wonder if this was something like a side effect of the BIS update everyone was talking about...
__________________
Z30, AT&T
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.