BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-15-2009, 11:17 AM   #1 (permalink)
New Member
 
djmcobra's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.230
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.6.1.250 and CX-9 Pairing issue

Please Login to Remove!

I just recently updated my 8900 with the 4.6.1.250 OS and I am currently unable to connect via the CX9's bluetooth. It was working fine with the previous OS. Anybody else experience anything similar, if so, any suggestions? I'm contemplating downgrading to the previous OS, but this OS currently installed is the one available through the TMO website, therefore I'm assuming it should be compatible.

Thanks in advance.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

guzzler vacuum loader
$1500.0
guzzler vacuum loader pictureAssorted High Vacuum Tubing and Hardware
$30.0
Assorted High Vacuum Tubing and Hardware pictureRietschle Thomas 1007CK72 G Vacuum Pump Compressor PARTS/REPAIR
$59.0
Rietschle Thomas 1007CK72 G Vacuum Pump Compressor PARTS/REPAIR picture4 5/8" OD UHV Conflat Vacuum Flange Stainless -Blank-
$45.0
4 5/82 3/4" OD UHV Conflat Vacuum Tee, Stainless -3 x 2 3/4"-
$65.0
2 3/4






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.