BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-20-2009, 12:25 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 'All Devices Connected' message?

Please Login to Remove!

Hi all,

I have an 8900 Curve and I like to use it as a modem. It works fine on my Laptop, which runs Vista, but on my home Desktop (running XP Pro) I have a bit of an issue.

I can hook it up and it works fine, until I have to disconnect it, or the connection has been interrupted for whatever reason. When I go to connect again, I get a message saying 'All Devices Connected' and I have to re-boot my computer to get connected again.

Also, I don't have any idea if this is because of my phone, but several programs will not start while connected to the internet using my Curve as a modem.

Any thoughts on this?

Kevin
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Lot of 10 Samsung Prostar 824 White LCD Display Speakerphone
$300.0
Lot of 10 Samsung Prostar 824 White LCD Display Speakerphone  pictureNEC Electra Elite IPK B64-U30 KSU CPUI(410) MIF M-U +
$659.0
NEC Electra Elite IPK B64-U30 KSU CPUI(410) MIF M-U + pictureSamsung Prostar DCS Phone System With Handsets
$175.0
Samsung Prostar DCS Phone System With Handsets picturePROJECTOR LAMP MODULE FOR SAMSUNG RMG203 - NEW
$79.0
PROJECTOR LAMP MODULE FOR SAMSUNG RMG203 - NEW pictureSAMSUNG 59" 60" 64" LED QUAD BASE STAND bn9625549df201118t
$2.99
SAMSUNG 59






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.