BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-24-2009, 01:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "sym" button is not working!!

Please Login to Remove!

Hiii everyone!

Ok I got my blackberry (Curve 8900), I'm using the new blackberry massenger and everything was going so well. Suddenly the button "sym" is not working at all, that's mean I can't see the symbols in the blackberry massenger. The button is working very well in everywhere else like gmail talk etc.

I formated the phone, it went ok and after two days the problem come!! I re-install the software it is the same. I installed the old virsion it was so well and I didn't see the problem but you know I like the new one!!

So please help meeeeeee I'm really sick of it

Waiting for you
Offline  
Old 11-24-2009, 04:30 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Might be an OS bug, what OS are you running?
What other third party apps do you have installed?

By 'formated the phone' you mean what?
Offline  
Old 11-28-2009, 12:53 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by davidandrew View Post
Might be an OS bug, what OS are you running?
What other third party apps do you have installed?

By 'formated the phone' you mean what?
Sorry for the dely

My OS is V4.6.1.231 (Platform 4.2.0.108)

I'm running facebook, gmail and MSN massenger!

'formated the phone' ( don't know how can I cleary say it) but I mean I made a format for the blackberry, I clicked on wipe Handheld and this deleted all the information and programs in the phone.

I hope you will help me with this cause I'm sick of this problem

Last edited by ViolaGirl : 11-28-2009 at 12:59 PM.
Offline  
Old 11-30-2009, 02:09 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also sorry for the delay.
Generally don't need to wipe a new device unless it was used by someone else.

Umm, you could try updating you OS.
http://www.blackberryforums.com/gene...ilanguage.html

Follow the steps carefully, and on a pc.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.