BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-12-2010, 09:27 AM   #21 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, Canada
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by Raptor464 View Post
Try this:

Go to Start > Run and type cmd <press enter>
Type C: \ <press enter>
Type del /s vendor.xml <press enter>
Then run Loader.exe

Let me know if this works for you.

If not then try:

Go to Start > Run and type cmd <press enter>
Type cd c:\ <press enter>
Type del /s vendor.xml <press enter>

Then run loader.exe
Thank you so much for this post, that fixed my problem! There was another vendor.xml burried in the users folder on my machine. After deleting it, using your suggestion above it worked!
Offline  
Old 03-14-2010, 08:05 AM   #22 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Pastycat's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cornwall, England
Model: 8900
OS: 5.0.0.610
PIN: N/A
Carrier: Orange UK
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

downloaded yesterday after a while of contemplation!
impressed! a lot snappier than .411 which i had been on,
only took half an hour in total to update too and that was just a load and install, no wiping device,
oveerall, good one!
Offline  
Old 03-14-2010, 09:04 AM   #23 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
LaoMayer's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
PIN: ---
Carrier: Orange
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm going back to the previous version, 5.0.0.411. This was way too slow for me and the battery life is worse.
Offline  
Old 03-14-2010, 10:54 PM   #24 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
prasetyadrian's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9800
Carrier: Telkomsel
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy

Does anybody know or can guess as to why RIM is sooo slow in officially releasing v5.0? On their website, the official update is still 4.6
__________________
Regards,
Adrian Prasetya

"Curve" 8320 >> "Javelin" 8900 >> "Curve 3G" 9300 >> "Torch" 9800
Offline  
Old 03-15-2010, 07:30 AM   #25 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Adrian, RIM doesn't release OS releases to the public, the carriers do. RIM leaves that to the carriers for the their own certification and training, and then release.
Offline  
Old 03-15-2010, 01:03 PM   #26 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Pastycat's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cornwall, England
Model: 8900
OS: 5.0.0.610
PIN: N/A
Carrier: Orange UK
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

found out this morning, i'm still suffering with a white background on the main menu after a reset, odd, maybe that a wipe and re-install is needed?? not that worried but thought i would mention it just incase!
Offline  
Old 03-15-2010, 05:29 PM   #27 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Nextel Brasil
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have done the upgrade and everything looks perfect except for the syncronization with Outlook.

For some reason I'm getting an internal error #4238. Cannot open database on device.

I've tried to reset the mail profile, I've tried to replace all contacts from Outlook into the device and vice-versa and nothing is working.

Any more ideas?

Thanks.
Offline  
Old 03-15-2010, 06:16 PM   #28 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
rugmankc's Avatar
 
Join Date: May 2006
Model: 8900
Carrier: Cincinnati Bell
Posts: 352
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Pastycat View Post
found out this morning, i'm still suffering with a white background on the main menu after a reset, odd, maybe that a wipe and re-install is needed?? not that worried but thought i would mention it just incase!
Are you saying you lost your theme? If so, you can go to options/theme and re-activate or download a new one. Thia happenned to me on an 8700g upgrade.




Ken
__________________
Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; 8700g; 8900; Carrier-Cincinnati Bell: Future Bold Owner
Offline  
Old 03-15-2010, 08:40 PM   #29 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
prasetyadrian's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9800
Carrier: Telkomsel
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by JSanders
Adrian, RIM doesn't release OS releases to the public, the carriers do. RIM leaves that to the carriers for the their own certification and training, and then release.
If that were true, then how come v4.6 is on BB official site? At some point there would've been lower version than 4.6. Not to mention that both our devices and the website have update feature. One would think that whatever version is put on the website would be the official, stable, release, no?
__________________
Regards,
Adrian Prasetya

"Curve" 8320 >> "Javelin" 8900 >> "Curve 3G" 9300 >> "Torch" 9800
Offline  
Old 03-16-2010, 12:13 AM   #30 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2008
Model: 9900
OS: 7.1 Hybrd
Carrier: tmo
Posts: 515
Post Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

i believe clicking on that DL link will bring you to the carrier selection page where you will get to download the versions of the software that the carriers have released.
__________________
--- Siggie ---
Offline  
Old 03-16-2010, 03:06 AM   #31 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Pastycat's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cornwall, England
Model: 8900
OS: 5.0.0.610
PIN: N/A
Carrier: Orange UK
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no, dont loose the theme ken, just the wallpaper for the main menu, is okay on the home screen but as soon as you press for the menu you get a white screen, only takes 30 seconds to fix with ooptions today instead of zen and then exit and reset it, but was a bug on .411, prolly needs a wipe and reinstall but at the mo, i can live with it!
Offline  
Old 03-19-2010, 03:38 AM   #32 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: in my house
Model: storm
OS: 4.7.0.113
PIN: N/A
Carrier: vodaphone UK
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

avdlaan / linedead

I use bbsak to wipe the BB and then load firmware - easy!
Offline  
Old 03-19-2010, 09:16 AM   #33 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Nextel Brasil
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mcp1969 View Post
I have done the upgrade and everything looks perfect except for the syncronization with Outlook.

For some reason I'm getting an internal error #4238. Cannot open database on device.

I've tried to reset the mail profile, I've tried to replace all contacts from Outlook into the device and vice-versa and nothing is working.

Any more ideas?

Thanks.
I've realize that the problem is with CONTACTS only. I've tried to remove Outlook and reinstall and didnt work also. I've tried to WIPE contact database from device and resend contacts from Outlook and also didnt work. Any ideas?
Offline  
Old 03-22-2010, 12:50 PM   #34 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Model: 9700
OS: 5.1.0.177
Carrier: T-Mobile
Posts: 119
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mcp1969 View Post
I've realize that the problem is with CONTACTS only. I've tried to remove Outlook and reinstall and didnt work also. I've tried to WIPE contact database from device and resend contacts from Outlook and also didnt work. Any ideas?
Is it possible that your PST file is corrupt in Outlook? You might try http://office.microsoft.com/en-us/ou...210641033.aspx

Last edited by fzfrank : 03-22-2010 at 12:52 PM.
Offline  
Old 03-29-2010, 05:33 AM   #35 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Nextel Brasil
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've just find out the problem. Looks like the DM cannot syncronize with my BB when the BB is not setup with ENGLISH as the main language. When I've switched to ENGLISH the syncronization was perfect. Strange because I've always used my BB with portuguese and never had this problem before...
Offline  
Old 03-31-2010, 01:31 AM   #36 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks. did this no problem and i like the changes
Offline  
Old 04-02-2010, 08:04 PM   #37 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mlxjaded's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Model: 9800
OS: 6
PIN: PM
Carrier: AT&T
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey guys.
My sister did this on her 8900 a few days ago and just realized that some apps like Memo-pad and Brickbreaker are missing. I told her that they should be on the Application List on DM but they aren't there. Any adivse?
__________________

Out on your own.
Cold and alone again.
Can this be what you really wanted, baby?
Offline  
Old 04-04-2010, 10:56 AM   #38 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ABROAD
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Have problem with 8900

I use it in Viet Nam.
It's work finr.
But when some body call me if I use call log to call back this number , it has a +1 before the number .
For exemple the person call me has the number 0905555555
if i use call log it is +10905555555
I must punch the number 0905555555 to call to him .
How can I setup or fix it .
Thanks
Offline  
Old 04-05-2010, 11:20 AM   #39 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: At an T
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is this or the old V4.6 better? And Is DM really needed in this process?
Offline  
Old 04-06-2010, 07:42 AM   #40 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: London
Model: 8707V
Carrier: Vodafone
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did the upgrade but now the camera give this message,

Could not start the camera. close other applications and try opening the camera again.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.