BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-01-2010, 09:56 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SMS problem

Please Login to Remove!

Hello,

So after I upgraded to the latest OS, I noticed a bug. When I receive certain amount of messages from a specific person the message will not open. It shows as a new message received but when I try to go into that persons thread it wont let me open it. Ive tried to highlighted and go thru menu open, clicked on it, and it still wont open. I think when the thread gets too long it locks for that person. Any ideas on this. The only ways I can fix it is to erase the entire thread.
Offline  
Old 04-05-2010, 05:36 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
PIN: 24AE98A0
Carrier: Tmobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had the same problem, think it's just a bug.
Offline  
Old 04-06-2010, 01:06 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Model: 9780
Carrier: T-Mobile
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem also. I've learned there a few ways to clear it. The easiest is to delete the SMS thread, but then you've potentially lost a message that you did not view. The other way is to go down a few days prior (press P for previous several times) and open up a different message (sometimes opening multiple messages are needed to be open to fix it.) Then go back up (T for Top) to the message and it should open. I find that sometimes I need to repeat the 2nd stop (opening other messages) before it actually works. If all else fails, I just reholster the BB, and come back about 5 min later and that works too sometimes.

This bug is a real pain, hopefully it'll be fixed in the next version!
Offline  
Old 04-11-2010, 07:01 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. That seems to work but not all the time. The last couple of versions have had this issue I hope BB figures it out.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.