BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-17-2010, 12:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: student
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with opening it!

Please Login to Remove!

Hi!

I wrote in the past for a problem i had with my blackberry and you were very helpful!

Now i have once again... a problem.. :(

I locked my phone, and after many hours i tried to open it, dunno what i pushed, maybe something wrong, but there's no signal, and his place took something that says "Manual Mode" !!

I can't unlock my phone, i tried to swith it off, for some time, then open it again but the problem still remains.

I can't unlock my phone dunno what manual mode is, and how i can switch it back to normal..

I wish you could help me, it would be much appreciated!

Thanks !
Offline  
Old 07-17-2010, 06:00 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

Have you pulled the battery out, left it for a minute, and replaced the battery?
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 07-17-2010, 10:04 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: student
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

Yes i did it several times, but nothing happened, when i put the battery in it opens the red light, and the clock that spinning around, and then it opens, and says veryfing testing mode something like that, counts from 1 % to 100% and then it continiues being like iut was, saying manual mode... :(

Last edited by spipap : 07-17-2010 at 10:07 AM.
Offline  
Old 07-18-2010, 09:28 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: student
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi again, sorry to bother you, but do you have any ideas how to solve the problem i've created?

Thanks !
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.