BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2010, 04:31 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Ringtone problem with new OS

Please Login to Remove!

Hello everyone

New to these forums and I hope you guys can help me a little better than those people over on the BlackBerry Community Support website.

I just attempted to post the link to my original thread on the Community Support Website... and I cannot do it with 'under 10 posts'....

Briefly: I upgraded my OS to the new software. Everything is working great except my preloaded ringtones will not work. They are still located on the phone and play fine in the media player. I have tried several different methods of assigning the ringtones and nothing works. When I hit 'try it' everything works fine (LED. Vibrate) except the ringtone audio.

Some responses would be greatly appreciated!!
Offline  
Old 09-02-2010, 06:14 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem and had to call T-Mobile. Turns out I needed a new service book and then a battery pull and had to reset the ringtones. Hope this helps you too.
Offline  
Old 09-02-2010, 06:59 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by shirl89 View Post
I had the same problem and had to call T-Mobile. Turns out I needed a new service book and then a battery pull and had to reset the ringtones. Hope this helps you too.
Ok. Ill try the battery pull but what do you mean by a new service book?
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.