BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-14-2010, 11:36 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default icon labels changed

Please Login to Remove!

There was a thread on this back in the summer of 2009...but no solution was proposed...so...I'm having the same problem.

I've had my 8900 for a few days...have done nothing to it except rearrange a few things...setup email...update etc.

Boom...labels on my icons have changed. Much like the previous thread in 2009...anything that connects to the internet is now labeled browser. This is a problem since I'm still learning...and not really sure what each icon does (at this point). It's also a problem for me because if it can't be explained...it represents a buggy OS...and I might want to return the phones.

I've also had the call log icon disappear...and it was not hidden. Restored the theme defaults, however, and it came back. Weird.

My wife's 8900 had a different icon disappear.

Are these just bugs? Any explanation? Fix for the labels?

I have to admit...at this point I'm continually having problems with the phones and I'm trying to figure out if it's me...I need to give the learning curve more time...or the system is just that buggy. Day five and I'm ready to return them. If it's me...I'll put the time in and figure things out...but if it's not me...I can't deal with this level of irritation long-term.

Thanks for the help.....

Last edited by LynnBob : 10-14-2010 at 12:27 PM.
Offline  
Old 10-16-2010, 07:28 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.3
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 14,006
Post Thanks: 28
Thanked 535 Times in 519 Posts
Default

Depending on the icon you are talking about, it could "disappear" because you have hidden it, it has been moved to a folder, it is a bug in theme you are using, or the service book has somehow been deleted.

Since you say you didn't hide it, then maybe it is in a folder, or in a folder and hidden.

Or, if you are using an after-market theme, try switching back to one of the stock themes and test.

Also try resending service books.

As far as labels, give an example. I don't really know the answer, unless it is a bug with the theme you are using.
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Intel ES Confidential QGUZ Xeon E7-8893v3 QUAD-CORE 3.2GHZ 45MB 9.6GT/S Q
$600.0
Intel ES Confidential QGUZ Xeon E7-8893v3 QUAD-CORE 3.2GHZ 45MB 9.6GT/S Q pictureNEC Express 5800 R110F-1E Xeon E3-1220 v2 (Quad Core 3.1Ghz), 8 GB DDR-1600, 500
$750.0
NEC Express 5800 R110F-1E Xeon E3-1220 v2 (Quad Core 3.1Ghz), 8 GB DDR-1600, 500 pictureDell Electronics PowerEdge 2950 Server (9424)
$15.0
Dell Electronics PowerEdge 2950 Server (9424) pictureHoneywell Xeon 1900 USB Barcode Scanner 1900HHD-0
$35.0
Honeywell Xeon 1900 USB Barcode Scanner 1900HHD-0 pictureNew HP Proliant DL380 Gen4/ML370 Server Intel Xeon Processor 311584-B21
$25.19
New HP Proliant DL380 Gen4/ML370 Server Intel Xeon Processor 311584-B21 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.