BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-25-2010, 10:55 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Kill_steR's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: KL
Model: 8900
OS: v5.0.822
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wifi Problem

Please Login to Remove!

hi there,
I just started using BB Curve 8900 just 3 days ago. I try to use the internet from my wifi connection but it seem cant connect any site that i wish to open. any one know how to set it up ? The first day i use the wifi and it connect nicely but now its cant be use.

For the info im using T-Mobile as my carrier and maxis prepaid as my line.
if there is step by step instruction how to solve it, please inform me.
Offline  
Old 10-29-2010, 07:43 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Kill_steR's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: KL
Model: 8900
OS: v5.0.822
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Haiya...no One Would Help Me In This Problem...nvm Then
__________________
Still New Too BB
Offline  
Old 10-29-2010, 07:44 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Kill_steR's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: KL
Model: 8900
OS: v5.0.822
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mod...close This Topic Please.ty
__________________
Still New Too BB
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.