BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 8900 Series Discussion - Javelin (http://www.blackberryforums.com/general-8900-series-discussion-javelin/)
-   -   TMO BB 8900 issues (http://www.blackberryforums.com/general-8900-series-discussion-javelin/250172-tmo-bb-8900-issues.html)

autox228 06-14-2011 09:55 PM

TMO BB 8900 issues
 
I'm trying to fix this 8900 I got the other day and whenever I plug it up, red notification light comes on. Then it powers on but the start up bar moves a little bit and shuts off.

I've tried going through loader.exe to update it and it detects the BB for a little bit. Like it goes through the process of updating (Loading JVM & system software). After that it goes to "wait for device initialization" and connection prompt pops up displaying it cannot connect to device. I hear the phone connecting and disconnecting which loops continuously.

What can I do to get this update to make it work again?

Wagnerpm 06-23-2011 03:57 PM

Re: TMO BB 8900 issues
 
i just got that fixed on mine!!! What you have is a hardware prob nothing expensive, is the base under the roller you have to change, ITS NOT A SOFTWARE PROB!!

Dubdub 06-23-2011 04:11 PM

Re: TMO BB 8900 issues
 
Sounds to me like a bad battery. Did you get it new or used?

Any sign of moisture damage?

Dubdub 06-23-2011 04:12 PM

Re: TMO BB 8900 issues
 
Quote:

Originally Posted by Wagnerpm (Post 1729238)
i just got that fixed on mine!!! What you have is a hardware prob nothing expensive, is the base under the roller you have to change, ITS NOT A SOFTWARE PROB!!


Please update your profile to show your cell carrier. I know that it isn't "student". Its another bit of information we need when and if you have a problem.


All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.