BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-29-2008, 09:40 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB Bold and google maps 2.2.3

Please Login to Remove!

Hi All,

Just received my Bold. Cool device beside the fact that google maps isnt´working.

If i fire up google maps it always asks me for permission to communicate with GPS and my phone. If I click on allow google maps get stuck.

I tried already

- switching off WiFi
- switching off 3G

Any other ideas why it is not working?

I am in t-Mobile Germany and google maps was running fine on my Curve :(
Offline  
Old 08-29-2008, 10:04 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What os version you running?
Offline  
Old 08-29-2008, 10:10 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by carsmovies View Post
What os version you running?

The BOLD is running on V 4.6.0.126 T-Mobile Germany
Offline  
Old 08-29-2008, 10:13 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Steven29 View Post
The BOLD is running on V 4.6.0.126 T-Mobile Germany
It was working with my .126. I just upgraded to .134 and it also works.
Offline  
Old 08-29-2008, 10:15 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by carsmovies View Post
It was working with my .126. I just upgraded to .134 and it also works.
Not for me. As mentioned it always stucks when I click on allow... ;(
Offline  
Old 08-29-2008, 10:34 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Klotar's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Winnipeg MB Canada
Model: 9700R
OS: 7.1.0.190
PIN: On Request
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 902
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Have you tried resetting ALL permissions to Allow? Just to see if it is permissions related?

I know that sometimes if I accidentally screw up answering one of those permissions questions and ticked off the Don't Ask Me Again box that it's a nightmare to reset the permissions (it's sometimes not just a matter of going to Advanced/Applications/Permissions).
__________________
-Klotar
Supervising Manager of the Department of Redundancy Department.
BlackBerry Certified Support Specialist
Offline  
Old 08-29-2008, 10:46 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Klotar View Post
Have you tried resetting ALL permissions to Allow? Just to see if it is permissions related?

I know that sometimes if I accidentally screw up answering one of those permissions questions and ticked off the Don't Ask Me Again box that it's a nightmare to reset the permissions (it's sometimes not just a matter of going to Advanced/Applications/Permissions).
It did check if I can manually switch everything to allow but this option is not available in the BB setup. All is set to "prompt"..... the only other option I have is to not allow all connections
Offline  
Old 08-29-2008, 11:03 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
funkyp56's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: iPhon
OS: 3.1.2
PIN: iPhones have no PIN
Carrier: AT&T
Posts: 257
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you on BES?
__________________
BES 5.0.0.137 w/30 Users
Network Admin
Offline  
Old 08-29-2008, 11:06 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by funkyp56 View Post
Are you on BES?
Yes BES with intermedia.com
Offline  
Old 08-29-2008, 11:07 AM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Steven29 View Post
Yes BES with intermedia.com
Maybe that's the issue. I'm on BIS.
Offline  
Old 08-29-2008, 11:11 AM   #11 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
funkyp56's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: iPhon
OS: 3.1.2
PIN: iPhones have no PIN
Carrier: AT&T
Posts: 257
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Steven29 View Post
Yes BES with intermedia.com
Sounds like they have a IT policy setup to block 'Allow' for those features. I just had this problem when trying to deploy 2.2.3 on my BES.
__________________
BES 5.0.0.137 w/30 Users
Network Admin
Offline  
Old 08-29-2008, 11:21 AM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Curve
Carrier: vodafone de
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by funkyp56 View Post
Sounds like they have a IT policy setup to block 'Allow' for those features. I just had this problem when trying to deploy 2.2.3 on my BES.
Is there a chance to check that if they block it?

And another question: It worked with the Curve on the same account without any problems. So in the end in can´t be connected to the account itself?!?!

Last edited by Steven29 : 08-29-2008 at 11:29 AM.
Offline  
Old 08-29-2008, 11:35 AM   #13 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
funkyp56's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: iPhon
OS: 3.1.2
PIN: iPhones have no PIN
Carrier: AT&T
Posts: 257
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only way to check it is to go to the app and try to change the pref like you already did. you should call them and try to get some support. also you can try a backup and wipe (using JL-Cmder). after that keep radio off and manually load 2.2.3 with USB. attempt to set preferences for that app. and then turn on the radio to see if they change to prompt. if they do you def know its a policy issue.
__________________
BES 5.0.0.137 w/30 Users
Network Admin
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.