BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2008, 06:57 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: CSL-HK
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Bad reception ?!

Please Login to Remove!

Hi guys,

I bought my BOLD a week ago and I used it quite frequent while I was driving. After 2 days I used it, I found it had serious problem in cutting off my call while I am on highway. (Sometimes, as serious as cut me off for 5 times in 2 mins )

Do you guys have this problem ? I used Nokia on the same highway for years and did not have this problem.

Cheers,

Mavie
Offline  
Old 09-03-2008, 07:06 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
zkyevolved's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Madrid, Spain
Model: 9000
OS: 4.6.0.228
PIN: 25707D3B
Carrier: Vodafone
Posts: 574
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmmm... update the OS.
__________________
BB8100>8800>8300>8310>8100>HTC Touch Dual>iPhone8GB>8300 again>Smsung Omnia>iPhone 3g16GB>Storm>BOLD!
Current PIN:25707D3B
Offline  
Old 09-03-2008, 07:11 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: CSL-HK
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by zkyevolved View Post
Hmmm... update the OS.
I wish I can. I am using .126/.135. BAD.

Mavie
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.