BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-05-2008, 07:14 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mortys11's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 5.0.100
Carrier: rogers
Posts: 481
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation cant back up ?

Please Login to Remove!

i get an error message when Desk top 4.6 gets to adress book????

anyone having trouble?

i already reinstalled desk top 4.6 twice
__________________
"you like it the juice, the juice is good, no?"
Offline  
Old 09-06-2008, 12:22 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Milky Way
Model: 9700
OS: 5.x
PIN: 2 something...
Carrier: Rogers
Posts: 201
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. I also have this error. Although I should note that DM never errors out when backing up for the purposes of a software update.
I work around this issue by creating a new backup and selectively transfering the databases individually. Time consuming to be sure, but it gets the job done.
__________________
- foner
Offline  
Old 09-06-2008, 07:34 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mortys11's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 5.0.100
Carrier: rogers
Posts: 481
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thats BS

this should work outta the box

iam going to try 4.5
__________________
"you like it the juice, the juice is good, no?"
Offline  
Old 09-06-2008, 07:49 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You might try at least posting the error message. My ESP is a little cloudy this am.

Besides, it likely is not an error with the address book, but rather your data, maybe, being corrupt. What were you using before DM 4.6?
Offline  
Old 09-06-2008, 07:56 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mortys11's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 5.0.100
Carrier: rogers
Posts: 481
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just says data error ....no code

i was using 4.5

your esp is working fine

how would my data be corrupt?
__________________
"you like it the juice, the juice is good, no?"

Last edited by mortys11 : 09-06-2008 at 07:58 AM.
Offline  
Old 09-06-2008, 08:28 AM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

So is it working with DM 4.5 now?
Offline  
Old 09-06-2008, 08:38 AM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mortys11's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 5.0.100
Carrier: rogers
Posts: 481
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no

not working

also noticed that since i upgraded to 134 the browser wont load a tax calculator on a web site i had booked...even with all java enabled...i think i will go back to 125....doest solve my back up problem

seems like there are headaches with DM manager recently and now OS of 9000...not like the old days when it was rock solid outta da box !
__________________
"you like it the juice, the juice is good, no?"

Last edited by JSanders : 09-06-2008 at 02:44 PM. Reason: language
Offline  
Old 09-06-2008, 08:41 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Milky Way
Model: 9700
OS: 5.x
PIN: 2 something...
Carrier: Rogers
Posts: 201
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Shrug. It is what it is.
__________________
- foner
Offline  
Old 09-06-2008, 02:38 PM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
mortys11's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto
Model: BOLD
OS: 5.0.100
Carrier: rogers
Posts: 481
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

error is with the profiles?
__________________
"you like it the juice, the juice is good, no?"
Offline  
Old 09-06-2008, 07:31 PM   #10 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
muck's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 9000
Carrier: optus
Posts: 351
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i also had trouble backing up .134
im back on .92 and working as it should again

thinking back on it. i just dumped that backup altogether, and restored from my backup before i moved to .134.

maybe its a problem with .134?

Last edited by muck : 09-06-2008 at 07:33 PM.
Offline  
Old 09-06-2008, 07:34 PM   #11 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

The only issue with using DM 4.5 is it won't backup the built in storage memory. DM 4.6 supports that.
Offline  
Old 09-06-2008, 08:01 PM   #12 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Milky Way
Model: 9700
OS: 5.x
PIN: 2 something...
Carrier: Rogers
Posts: 201
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I figure it is related to .134. Suffer the annoyance and manually back up the databases until a new OS release is out.
Or you can just do a Vulcan Mind Meld with your device!
__________________
- foner
Offline  
Old 12-09-2008, 11:20 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: DIGICEL JAMAICA
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Guys i hav a prob.My bold wont backup,im getting an error message when it reaches the point "TLS Options".So i went to advanced and started to transfer the apps 1 at a time and more errors came up eg."Browser Bookmarks,Alarms,Bluetooth options Blackberry Messenger ect.."
Can anybody help?!!!
Offline  
Old 12-09-2008, 09:51 PM   #14 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Hardwaregeek's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Had the same issues when I first got my Bold. Upgraded the OS and tried DM 4.7 and still got the same problem. re-installed 4.6 and downgraded then upgraded again not sure when it started working but it did very strange indeed.
Offline  
Old 12-10-2008, 01:09 AM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
giorgosh's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: WIND (Greece)
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got the same issue with Bold.. Isn't there a solution from RIM yet?
Offline  
Old 12-10-2008, 10:03 AM   #16 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Ron L's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: AZ
Model: 9000
OS: 4.6.0.210
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same issues with the error messages on Browser, and a few others in the backup process...so I also do the advanced backups that seems to work...with the exception of browser cache that comes up with error every time...not sure why but on advanced everything else backs up....so I will wait for the next OS to see if that fixes the normal back up problem.... OH well, I still like my bold!!!
Offline  
Old 12-10-2008, 10:07 AM   #17 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was getting the errors while backing up. I just rebooted my PC and pulled the battery on my BB and everything worked after that.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-10-2008, 10:16 AM   #18 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Ron L's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: AZ
Model: 9000
OS: 4.6.0.210
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have done that several times and it makes no difference...still the same error problems...
Offline  
Old 12-10-2008, 10:21 AM   #19 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

4.6.0.201 seems to work fine.
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 12-10-2008, 10:33 AM   #20 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Ron L's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: AZ
Model: 9000
OS: 4.6.0.210
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I will bite....where did you find 201???
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.