BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-23-2008, 01:34 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
wibbly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Model: 9700
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 857
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WiFi bug?

Please Login to Remove!

Same problem with .162 and .167

Using a Netgear DG834G with a 128bit WEP key. All works, and the Netgear spots the MAC address of the connected BB. Then I set MAC address filtering on on the Netgear and the BB can no longer communicate, even though its MAC address is listed with all the others on my network in the Netgear.

Anyone else seen any compatibility issues with the BB's WiFi implementation and some routers?
Offline  
Old 10-23-2008, 01:36 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Are you using the latest firmware for your router?
Offline  
Old 10-23-2008, 01:38 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
wibbly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Model: 9700
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 857
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes.

This could of course be a bug in the router or the BB...
Offline  
Old 10-23-2008, 01:40 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

I've used mac filtering on my router with my Curve and it's always worked just fine.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.