BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2008, 02:24 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Location: Honolulu
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no email notification

Please Login to Remove!

I just picked up a Bold and have been setting everything up. Yesterday I had no problems with the email notification, but today there is no audio notification just the LED and icon. I checked the profiles, all emails are setup correctly. I did a battery pull. And I searched online for an answer. Couldn't find anything.
Yesterday I did a restore from the old Blackberry (Pearl 8100).

Ok just now, even the LED does not flash!

Any suggestions?

Thanks!

ps.....Love this phone though!

Last edited by islandguy808 : 11-05-2008 at 03:08 PM.
Offline  
Old 11-05-2008, 03:45 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2008
Location: Norman
Model: 8310
OS: 4.5.108
Carrier: AT&T
Posts: 75
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I have the same problem with my curve, I tried finding an answer and no luck, ill PM you as soon as I figure it out.
Offline  
Old 11-05-2008, 05:34 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
masonfoley's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Atlanta, GA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Double check that your "Out of Holster" setting is not "None".

Which can be confusing since setting the volume to anything other than "Mute" would make one think they should receive an audible notification. I noticed that most of my "Out of Holster" parameters were set to "None". Perhaps a bit counter-intuitive to require the combination of two settings before you actually get the audible notifications but that's what I ran into as I was dealing with the same or similar confusion that you guys are experiencing.
__________________
Cheers,
Mason

"If tyranny and oppression come to this land, it will be in the guise of fighting a foreign enemy. No Nation could preserve it's freedom in the midst of continual warfare." -- James Madison.
Offline  
Old 11-05-2008, 06:10 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Location: Honolulu
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I figured out whats wrong, well in my case. I went to BIS and changed the device, then resent the service books. That fixed the problem. BIS still listed the old BB thats what was wrong. It was so frustrating! I was ready to toss it out the window! haha

Hope this helps.

Last edited by islandguy808 : 11-05-2008 at 06:12 PM.
Offline  
Old 11-05-2008, 06:14 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
masonfoley's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Atlanta, GA
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 221
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by islandguy808 View Post
I figured out whats wrong, well in my case. I went to BIS and changed the device, then resent the service books. That fixed the problem. BIS still listed the old BB thats what was wrong. It was so frustrating! I was ready to toss it out the window! haha

Hope this helps.
I'm curious, did you restore/transfer a backup from your old phone to the Bold?
__________________
Cheers,
Mason

"If tyranny and oppression come to this land, it will be in the guise of fighting a foreign enemy. No Nation could preserve it's freedom in the midst of continual warfare." -- James Madison.
Offline  
Old 11-05-2008, 06:25 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Location: Honolulu
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just picked up a Bold and have been setting everything up. Yesterday I had no problems with the email notification, but today there is no audio notification just the LED and icon. I checked the profiles, all emails are setup correctly. I did a battery pull. And I searched online for an answer. Couldn't find anything.
Yesterday I did a restore from the old Blackberry (Pearl 8100).


Yes
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.