BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-07-2008, 01:10 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: London, UK
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Initializing Activation

Please Login to Remove!

Hello all,

New to BB so sorry if this is a basic question, though I did read all the FAQs!

I work for a large enterprise, and have been added to the BES. I've followed all the instructions, and it would appear that my phone has recognised the BES as in the Security>General Settings area it has my company's name next to IT Policy Name.

However, the Enterprise Activation screen just says: Status: Initializing Activation. It's said this without changing for quite some time now...

On the PC, in the Blackberry Device Manager Properties box, it shows my server name, state: connected, ping < 10ms, but the Server statistics and Device Statistics all show Packets/Bytes Sent/Received ZERO.

Help! Any ideas?!

PS - Am using a Bold, which is not corporate standard... could this be affecting it? I presumed the Bold would be the same as the standard Curve... Eeeek....
Offline  
Old 11-07-2008, 02:28 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Canada
Model: 9000
Carrier: Rogers
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You will just have to wait. What I found in my experience is that if you have a huge amount in your Phone log it will take longer to activate. This is just what I have seen and experienced. With completely new users the activation is usually pretty quick, no baggage to download.

Are you doing a wired activation or a wireless activation?
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.