BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2008, 03:59 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Location: Calabasas, CA
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Video Help Please

Please Login to Remove!

My bold won't play utube videos of any kind. I get a message, "An error has occurred attempting to play media". I haven't tried any others except for the preloaded ones which play fine. It doesn't seem to matter if I'm on wi fi or 3G.

Anyone have any suggestions? I've checked and rechecked all the settings I can think of.

Thank you
Offline  
Old 11-09-2008, 04:00 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you are going to m.youtube.com ??
Offline  
Old 11-09-2008, 04:22 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Location: Calabasas, CA
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TroyDBrown View Post
you are going to m.youtube.com ??
I've tried from the site as well as trying some that were sent to me. Same error message.
Offline  
Old 11-09-2008, 06:26 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: San Jose, CA
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

are you using the Blackberry browser? i have been able to watch youtube vids with no problems, using 3G and/or wi-fi, but had to use the blackberry browser to do so.
__________________
~Minty
Offline  
Old 11-09-2008, 07:15 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Mar 2005
Model: 9550
OS: 5.0.0.451
Carrier: Rogers
Posts: 202
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In the browser, go to options, then select general properties. Then scroll down and UNCHECK the switching to WAP for streaming media.

That should fix it.
Offline  
Old 11-09-2008, 07:27 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Location: Calabasas, CA
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, but still get the same error message.
Offline  
Old 11-09-2008, 07:38 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Location: Calabasas, CA
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am now able to play in 3G, but not with Wi-Fi enabled. Very weird.
Offline  
Old 11-09-2008, 08:36 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i am unable to play vieos as well. It will switch to the media player but then never play. I am on BES and was wondering if this was shut down or any suggesstions you may have. Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

PIAB M20A6CN VACUUM GENERATOR W185
$19.99
PIAB M20A6CN VACUUM GENERATOR   W185 pictureHVP8 HummVac Vacuum Pump (refurb)
$299.99
HVP8 HummVac Vacuum Pump (refurb) pictureCentral Vacuum Automatic Dustpan in White or Black Sweep Inlet Vacpan Vac Dust P
$115.0
Central Vacuum Automatic Dustpan in White or Black Sweep Inlet Vacpan Vac Dust P pictureABB Vacuum Interrupter 165666A00
$525.0
ABB Vacuum Interrupter 165666A00 pictureToshiba Vacuum Contactor HCB-5HA 400a 7200v Max
$325.0
Toshiba Vacuum Contactor  HCB-5HA 400a 7200v Max picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.