BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-10-2008, 08:12 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Location: Roswell, GA
Model: 8700c
Carrier: cingular/At&T
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

I got an ATT Bold last week. I set up wifi. After a day, wifi turned itself off. It would not turn back on until I rebooted. It has now happened three times. Any ideas?
__________________
PizzaMan383
BB 9800
www.passionateaboutpizzabook.com
Offline  
Old 11-10-2008, 08:35 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9K97K
OS: 307&351
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by pizzaman383 View Post
Wirelessly posted

I got an ATT Bold last week. I set up wifi. After a day, wifi turned itself off. It would not turn back on until I rebooted. It has now happened three times. Any ideas?

mine is working fine...

what os r u using?

am using 167
Offline  
Old 11-10-2008, 11:22 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2005
Location: Austin, Tx
Model: 9000
Carrier: AT&Tingular
Posts: 192
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

+1 - Mine working fine too. Havent rebooted since I got the device, wifi on the whole time.
Offline  
Old 11-10-2008, 11:33 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got the same issue. Staying within proximity to the router and wifi has turned itself off and needed a reboot. It has also just lost the wifi signal over and over again. Any ideas?
Offline  
Old 11-12-2008, 08:15 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Location: Roswell, GA
Model: 8700c
Carrier: cingular/At&T
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Still happening. Anybody?
__________________
PizzaMan383
BB 9800
www.passionateaboutpizzabook.com
Offline  
Old 11-12-2008, 02:26 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: San Antonio, TX
Model: bold
Carrier: att
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can't get mine to actually work. I create a network and it shows that I am connected, but can't ping a website. Anyone else? Can anyone tell me how to fix it?

Not trying to thread jack - my wi-fi turns itself off too.

Thought maybe someone could answer both.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.