BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-12-2008, 10:07 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
b00st3d's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Orleans, LA
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 246
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't send MMS on AT&T Bold?

Please Login to Remove!

I've searched this forum and every MMS thread i've read pertained to Rogers.
Everytime I try to send an MMS picture message, I get a red x and the error "Failed to send message." I have 2 MMS service books and under TCP settings I have the cingulargprs apn. Ive reregistered numerous times under Host Routing Table. If i click on show details on the mms message, I get this error:

"Error 403: you are not authorized to view this page. Please try loading a different page."

I was able to send MMS messages on my Curve before I switched to the Bold.

Any help would be greatly appreciated!
Offline  
Old 11-13-2008, 01:35 AM   #2 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Did they upgrade your account? What type of account did you have previously? BES or BIS? the BIS code changed when moving to 3G/the bold.

Just a thought. I will test an MMS. Can you pm me your #. Otherwise I will test with some other means. Can you receive MMS though despite being unable to send?
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Old 11-13-2008, 08:30 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My Wife is having the same issue on her Bold, and Mine works fine, 4 days dealing with AT&T comparing plans and still not fixed. It's ticking me off since she MMS me back and forth alot you know when her and I are out of town ect.

AT&T is ticking us off... No one knows what the issue is, from media net being added then removed then added again , to sending us to blackberry support then back to ATT. it's a joke.

Ill let you know if we ever fix it, keep us in the loop as well.
Offline  
Old 11-13-2008, 10:30 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2008
Location: Placitas, NM
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wonder if you are going from an IPhone to the Bold. The same thing happened to me because there was a provision in my account left over from the iPhone (which has no MMS) preventing MMS. It also prevented access to wap web sites. AT&T techs are well aware of the problem and are working on a permanent fix. Give them a call.

Frank
Offline  
Old 11-14-2008, 08:28 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
b00st3d's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Orleans, LA
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 246
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes that is my problem, i went from a bb curve to an iphone for a few days but hated it, so i switched to the bold. there is a feature on my account that they for some reason cannot remove! its some sort of iphone tracking feature - 4APL.
Offline  
Old 11-17-2008, 01:14 PM   #6 (permalink)
New Member
 
xoxalexamarie's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: BOLD
Carrier: AT&T
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is happening to me too... i could MMS on my curve but upgraded to the bold last week and it gives me the X when i try to send .... ughhhhhhh
__________________
xoxALEXA
Offline  
Old 11-17-2008, 01:38 PM   #7 (permalink)
New Member
 
xoxalexamarie's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: BOLD
Carrier: AT&T
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by xoxalexamarie View Post
this is happening to me too... i could MMS on my curve but upgraded to the bold last week and it gives me the X when i try to send .... ughhhhhhh
I just got off the phone w ATT and they had me just pull my battery & sim and it works now.... dont know what the problem was
__________________
xoxALEXA
Offline  
Old 11-19-2008, 09:52 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok so this is what i discovered. When you go to an iPhone you have an MMS MediaNet OPT out that gets put on your account(line). So even if you call them and tell them you have a new phone and they set it up and add MMS and MediaNet to your account(line) your still opted out. After much *****ing with AT&T and speaking to level 3 and higher. The only thing was to have them open a case so the REAL tech at AT&T can log in to your account and remove that OPT.

They seem to be working on a automated way to reverse this. But proves to be harder then it was to opt out then it is to opt back in. Hope this helps anyone else down the road.
Offline  
Old 11-19-2008, 11:36 PM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
b00st3d's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Orleans, LA
Model: 9000
Carrier: at&t
Posts: 246
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

found the same thing on my account...all fixed now after 7 days of fighting it!
Offline  
Old 11-20-2008, 12:34 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
diegosalinas's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dallas, TX
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 90
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had that happen when switching the SIM from a BB to my iPhone and back. Some wierd thing happens when you use your iPhone with the BB plan...it screws up MMS.
__________________
BlackBerry 8310
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.