BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-12-2008, 09:16 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
328iGuy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.442
PIN: 21569E16
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WiFi OFF/ON - 3G Issues

Please Login to Remove!

Just wondering if anyone else has seen this issue.

With OS .167 if I turn WiFi ON in the house when I leave and it goes back to 3G, I don't seem to get any email. I have to go back and re-send my Service Books. Very annoying.

I upgraded again today to .185 so will see if I get the same issue or not with this version.

Just interested in knowing if anyone else has seen this issue as well?
Offline  
Old 11-13-2008, 07:49 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
328iGuy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.442
PIN: 21569E16
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

No one has seen this issue?
Offline  
Old 11-13-2008, 07:52 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2007
Location: Toronto, Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
PIN: 21B694E3
Carrier: Virgin Mobile Canada
Posts: 396
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by 328iGuy View Post
Just wondering if anyone else has seen this issue.

With OS .167 if I turn WiFi ON in the house when I leave and it goes back to 3G, I don't seem to get any email. I have to go back and re-send my Service Books. Very annoying.

I upgraded again today to .185 so will see if I get the same issue or not with this version.

Just interested in knowing if anyone else has seen this issue as well?
What are you using for email BIS?

A.
Offline  
Old 11-13-2008, 08:01 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
328iGuy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.442
PIN: 21569E16
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by SmoothRunnings
Quote:
Originally Posted by 328iGuy View Post
Just wondering if anyone else has seen this issue.

With OS .167 if I turn WiFi ON in the house when I leave and it goes back to 3G, I don't seem to get any email. I have to go back and re-send my Service Books. Very annoying.

I upgraded again today to .185 so will see if I get the same issue or not with this version.

Just interested in knowing if anyone else has seen this issue as well?
What are you using for email BIS?

A.
Yes strictly BIS.
Offline  
Old 11-13-2008, 08:05 AM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2007
Location: Toronto, Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
PIN: 21B694E3
Carrier: Virgin Mobile Canada
Posts: 396
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by 328iGuy View Post
Wirelessly posted



Yes strictly BIS.
So can I ask how you are using wireless? From what I understand from Rogers their new hotspot isn't for the Bold yet...

A.
Offline  
Old 11-13-2008, 09:47 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
328iGuy's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.442
PIN: 21569E16
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SmoothRunnings View Post
So can I ask how you are using wireless? From what I understand from Rogers their new hotspot isn't for the Bold yet...

A.
I am strictly using WiFi in my house. It has nothing to do with the Rogers Hotspot, it works without issue I can surf no problem and generally still have all my emails coming in which still run across the 3G network.

The issue is when I turn OFF WiFi and leave the house, I seem to stop recieving my emails until I push out my Service Books again.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.