BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-14-2008, 05:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Anyone had problems With Facebook Application on Bold with Orange

Please Login to Remove!

Hi,
Has anyone had problems With Facebook Application on Bold on Orange??

I have no problems with Facebook until the beginning of the week (week commencing 10/11) when it stopped sending through anything to do with Facebook messages, wall messages, pokes etc..

Just wondering if anyone had problems- I have deleted application and reinstalled twice and no joy.

Anyone experienced the same or any way that I can resolve??

Thanks
Offline  
Old 11-14-2008, 03:44 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bournemouth, UK
Model: 9700
OS: 6.0.0.461
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

yeah had the same problem. Found out that if you log in to face book on your pc and go to account settings, then notifications you'll probably find them all turned off like I did.

Turn them back on and away you go.
__________________
9700 + Playbook on Vodafone UK
Website Hosting Bournemouth
Recipes
Offline  
Old 11-14-2008, 04:07 PM   #3 (permalink)
Magic Bananas
 
ifonline's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Braselton, Georgia
Model: iP4S
OS: 5.1
Carrier: Verizon
Posts: 2,350
Post Thanks: 1
Thanked 54 Times in 45 Posts
Default

Not on Orange, but through AT&T, I have had odd issues with Facebook. There is one friend that does not show up in my friends list on the Bold, and sometimes the messages don't show up (as you described above). However, all notifications are turned on through the normal Facebook web site.

Overall, though, it works fine.
__________________
Ian

Semper Fi 3/2/2
"Wow" is now overused. Therefore, I will use "Magic bananas" instead.
Offline  
Old 11-14-2008, 05:45 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, Avinthat
thanks for the post yep it solved everything - but that's so strange as I've never turned off those settings
STRANGE :o)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.