BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-20-2008, 07:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: bold
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Bb Bold "sos" Problem

Please Login to Remove!

Hi everyone, i just got my Bold yesterday and so far i have lost the signal to "SOS" about 10 times. I have stuck my sim card back into my Samsung and have no trouble. Each time it does it with my Bold i have to keep powering down and then start up again. Sometimes its ok for about 5 mins then others its longer..whats wrong ??

Hope somebody can advise. I have to let you know im in the UK by the way.
Offline  
Old 11-20-2008, 09:27 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

if you got it to work fine with your network (ie. not locked or anything) and it still happens, its prob a phone issue.

i back this up with the fact that other phones work fine.

try and turn off your 3g and see if that helps anything. if not, id go back to the store and complain. lol
Offline  
Old 11-20-2008, 10:16 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: bold
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks. ive contacted my Internet Provider O2 and they reckon its maybe because my simcard is possibly not 3g compatable. Theyre sending me a new one. if i still get the same SOS ill be doing like you say and sending the fone back !

cheers
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.