BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-20-2008, 01:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Location: Indianapolis
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 102
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry connectivity problem on Bold

Please Login to Remove!

I have lost Blackberry connectivity on my Bold. I have a Rogers Bold running .190 on ATT. I get 3g without the Blackberry sign but there is a constant back and forth communication. When I change it to 2g, I get GSM. I am getting all my emails via WiFi. No one else in my office has this problem including one other guy who has the same equipment as me. I have done several battery pulls. Any suggestions??
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Lead Law Compliant Vacuum Breaker
$24.72
Lead Law Compliant Vacuum Breaker picture17385-0000LF 1 IN. VACUUM BREAKER
$32.09
17385-0000LF 1 IN. VACUUM BREAKER pictureMDC VACUUM APPARATUS 13" LONG 2 3/4" FLANGE
$175.0
MDC VACUUM APPARATUS 13TLI VACUUM GAUGE VALVE 2 3/4" MDC
$50.0
TLI VACUUM GAUGE VALVE 2 3/4MDC VACUUM TEE 2 3/4" FLANGES
$39.99
MDC VACUUM TEE 2 3/4






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.