BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-20-2008, 11:08 PM   #1 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

Am experiencing multiple issues with wifi. The icon will show as if am connected as does connections but the top right corner of the browser says "edge".

Also I'll be connected (confirmed) and then I lookup and out of the blue am no longer connected. Any suggestions?

Last edited by CSO : 11-20-2008 at 11:39 PM.
Offline  
Old 11-20-2008, 11:26 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
btaylor1's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Dallas, TX
Model: Q10
OS: 10331463
Carrier: at&t
Posts: 500
Post Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

this may be a dumb idea but...

when you have good wi-fi coverage, perhaps go to Manage Connections, remove the check from Mobile Network, and put the check only by Wi-Fi. then see if you keep a connection. if with only Wi-Fi checked you do fine, i'm not sure what that proves, but it might be informative somehow. (unfortunately, however, i think you disable the phone while Mobile Network is unchecked.)

good luck
Offline  
Old 11-20-2008, 11:40 PM   #3 (permalink)
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by btaylor1 View Post
this may be a dumb idea but...

when you have good wi-fi coverage, perhaps go to Manage Connections, remove the check from Mobile Network, and put the check only by Wi-Fi. then see if you keep a connection. if with only Wi-Fi checked you do fine, i'm not sure what that proves, but it might be informative somehow. (unfortunately, however, i think you disable the phone while Mobile Network is unchecked.)

good luck
That's a good suggestion, in terms of trouble shooting. I'll give it a try.

thanks
Offline  
Old 11-21-2008, 02:20 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9000
PIN: 207B1B55
Carrier: Rogers
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think you should do an OS upgradre, I had alot of issues before with my Bold when using Wi-Fi, but has been resolved since i've upgraded to Rogers latest OS.
__________________
David
CellUnlock
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

New Vintage Velocette MAC MOV GTP KTS MSS Rear Fender Mudguard Steel
$220.99
New Vintage Velocette MAC MOV GTP KTS MSS Rear Fender Mudguard Steel pictureVintage MAC Tools Double Open End Wrench Set KD8L Missing 1
$174.99
Vintage MAC Tools Double Open End Wrench Set KD8L Missing 1 picture15/16” chrome socket 1/2" DR 12 point vintage look a few scuffs MAC TOOLS v302
$14.88
15/16” chrome socket 1/210 vintage sockets wizard mac new britain bonney proto plumb
$3.99
10 vintage sockets wizard mac new britain bonney proto plumb pictureMAC Vintage Air Rivet Gun
$78.51
MAC Vintage Air Rivet Gun picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.