BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-22-2008, 09:45 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: bold
PIN: N/A
Carrier: Vodafone, Australia
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default transfering file thru bluetooth error

Please Login to Remove!

im tryin to transfer a normal jpeg photo to my bb. the devices are paired succesfully. but when i try to send the photo frm my laptop to my bb, it says, 'the device does not have the necessary services.' WHY? help!!
Offline  
Old 11-22-2008, 10:12 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: bold
PIN: N/A
Carrier: Vodafone, Australia
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i figured it out already..
Offline  
Old 04-26-2009, 03:11 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: TMOBILE
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how? I have the same problem too
Offline  
Old 04-26-2009, 03:46 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PapiPabs's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Mid-Hudson Valley NY
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
PIN: occhio
Carrier: AT&T
Posts: 347
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try going to Manage Connections->Bluetooth Options. Under the Paried Devices, select the one you're trying to connect to, then hit the Menu button and select Options. Make sure that the Services section has a checkmark in all of the boxes next to things you plan on using with the paired device.
__________________
"You ever make fun of someone so much, you think you should thank them for all the good times you've had?"

Last edited by PapiPabs : 04-26-2009 at 03:48 PM.
Offline  
Old 04-26-2009, 09:24 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
conker's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: San Francisco, CA
Model: 9000
OS: 4.6.210
PIN: 249E86E3
Carrier: AT&T
Posts: 305
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same issue. How did you solve this? Thanks!
__________________
NOT posted from an iPhone
Offline  
Old 04-27-2009, 01:24 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
conker's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: San Francisco, CA
Model: 9000
OS: 4.6.210
PIN: 249E86E3
Carrier: AT&T
Posts: 305
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, I was not setting my BB to receive while in the Media app. I think this is a common oversight. I hope this helps someone in the future.
__________________
NOT posted from an iPhone
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.