BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-26-2008, 08:04 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JV77's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Various
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Images in emails

Please Login to Remove!

Hello,

Images are not appearing in my emails, I have to click 'get images' within the email to see them.

I have got my settings to automatically download images so am a bit confused as to why this isn't happening?

Am using a 9000 with OS .190

Thanks for any advice,

James
Offline  
Old 11-26-2008, 08:21 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830)

You may need to resend your service books
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 11-26-2008, 08:29 AM   #3 (permalink)
soupandsandwich
Guest
 
Posts: n/a
Default

It largely depends on how the email was constructed by the sender.

You always have to use 'Get Images' to display images that are links to externally hosted addresses.
Images that are embedded into the email message itself should display right away.
 
Old 11-26-2008, 08:33 AM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Nov 2008
Location: Guelph
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 584
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In your messages folder go to Options > Email Settings > If you have more then one account chose it from the "Message Services:" List > Enable HTML should be on and download images should be on. This should fix your images not downloading.
Offline  
Old 11-26-2008, 08:34 AM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830)

I continue to hear good things about the Bold. This VZW user is a bit envious.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 11-26-2008, 08:35 AM   #6 (permalink)
soupandsandwich
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Caspan View Post
In your messages folder go to Options > Email Settings > If you have more then one account chose it from the "Message Services:" List > Enable HTML should be on and download images should be on. This should fix your images not downloading.
Once again, it depends on how the email is created.
See my post above.
 
Old 11-26-2008, 09:19 AM   #7 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by soupandsandwich View Post
Once again, it depends on how the email is created.
See my post above.
Most newsletters and spam you imbedded weblinks, very few now a days use imbedded web content.

Yeah it sucks. That's why you have to trust to download images in your normal outlook/mail app generally unless you have disabled it completely. There is no way to trust always on a bb as of yet.
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.