BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-26-2008, 11:23 AM   #1 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Live not working on Bold

Please Login to Remove!

I downloaded Live to my Bold and when I click on the icon nothing happens. If I press Alt+Esc to see a list of programs that are running, it's there but it won't physically open. Anyone else having issues with Live??? It worked fine on my Curve.

BTW, yes I have pulled the battery and all that good stuff, yada yada yada...
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Old 11-26-2008, 11:32 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York, NY
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Live doesn't work on .190. The highest firmware it works with right now is .185.
Offline  
Old 11-26-2008, 11:33 AM   #3 (permalink)
Cisco Engineer
 
mckinneycm's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Ventura, California
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 100001011001011000001100111011
Carrier: AT&T
Posts: 3,388
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sweet, thanks! Downgrading now...
__________________
Corey McKinney

www.coreymckinney.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.