BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-27-2008, 10:29 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email Services Not Working

Please Login to Remove!

Ok, I've got a bit of a problem. My Bold was acting up a lot (every few weeks, the phone would freeze and heat up/crash and I'd have to BackUp, WipeOut and the Restore.

2 weeks ago, I decided that I should try just restoring just my phone book and messages/emails. Only now, a new problem has presented itself... I can receive emails but I can't reply emails. What pops up is "No message services configured. You will only be able to Save Draft"

What do I do?
Offline  
Old 11-27-2008, 10:41 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8310; RammerJammer!)

Resend your service books from your BIS account or from Options > Advanced > host Routing Table > Menu > Register Now.
Offline  
Old 11-27-2008, 10:48 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks JSanders! Unfortunately, I just tried it and it didn't work... :( anything else I could do?
Offline  
Old 11-27-2008, 10:50 PM   #4 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,749
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Did you receive a message saying your are now registered with the network.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 11-27-2008, 10:56 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yup, I received that message saying that I'm registered with the network... but the same message comes up whenever i try to write a new email to send out.
Offline  
Old 11-27-2008, 11:08 PM   #6 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,749
Post Thanks: 16
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Is this a personal BB, no BES or IT Policy.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 11-27-2008, 11:27 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm on personal BB (so BIS)...
Offline  
Old 11-27-2008, 11:57 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Vancouver, BC
Model: 9000
PIN: 208620AF
Carrier: Rogers
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had same problem when I first got my Bold. After like a week it started working all of a sudden and now it's been fine ever since. I still don't know what was wrong but how long have you had your Bold for? It might start working all of a sudden, maybe it's just slow.
Offline  
Old 11-28-2008, 12:03 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Celcom
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had the phone for a couple of months now (bought it on the first day out in Malaysia)...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.