BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2008, 06:59 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bournemouth, UK
Model: 9700
OS: 6.0.0.461
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

Hi,

Currently I'm finding that not all my mail is being pushed to the handset. Does anyone know a solution to this.

I'm using the Bold on Orange UK BIS and gmail.

So far I've tried deleting and adding the email account.
Restarting POP access on gmail.
Activating IMAP og gmail.
Re-registering handset.
Reset the phone.

None of these have solved the problem
__________________
9700 + Playbook on Vodafone UK
Website Hosting Bournemouth
Recipes
Offline  
Old 12-07-2008, 07:12 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Do you also use Outlook to grab your mail?

Some email comes to my BB and some does not - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 12-07-2008, 07:26 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bournemouth, UK
Model: 9700
OS: 6.0.0.461
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Only when I'm at home. Otherwise outlook is 'offline'.
__________________
9700 + Playbook on Vodafone UK
Website Hosting Bournemouth
Recipes
Offline  
Old 12-07-2008, 07:30 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Then you still need to check that setting.
Offline  
Old 12-13-2008, 06:44 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bournemouth, UK
Model: 9700
OS: 6.0.0.461
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Solution was to go to 'advanced options' and delete all service books,

then re-send the service books.

The service provider orange told me to do this and it worked.

All is good now.
Offline  
Old 12-21-2008, 07:28 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Thiego-uk's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: SGS2
OS: 4.0.3
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 308
Post Thanks: 15
Thanked 10 Times in 10 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AvinThat View Post
Solution was to go to 'advanced options' and delete all service books,

then re-send the service books.

The service provider orange told me to do this and it worked.

All is good now.
Hi,
I had the same problem with T-Mob UK, i was wondering cause i couldnt sort the problem neither their techinical dept, as soon as they would sort it in 3 hours things would mess up again. I have hotmail and googlemail account so i decided to keep my hotmail with BB email program and downloaded googlemail program. After that never had probs again.
Did ur problems were sorted? Did u have any issue after that?
Regards
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.