BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-20-2009, 04:48 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
OS: 4.6.0.162
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry connection problem

Please Login to Remove!

I've had some reception trouble since updating to 162 last week.
My bold will lose its connection and show "SOS"
Turning it off and on gets the connection back, sometimes just for a few seconds, sometimes for a couple of hours then it goes again.
I've also tried turning off and on the connection through the "manage connections" menu, it sometimes holds the connection sometimes not.
Any help or suggestions much appreciated before I go mad!
Offline  
Old 01-20-2009, 05:35 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
nick.dollimount's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nova Scotia, Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: 216DF034
Carrier: Rogers
Posts: 343
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would definitely update it again to something new than .162. .216 is the newest "official" release from a carrier. You could go with that and see if it works better for you.
Offline  
Old 01-24-2009, 08:07 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
OS: 4.6.0.162
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, I've had a search for .216 but could'nt find a link that was working, can you tell me where to get .216 please.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.