BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-26-2009, 02:03 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Windows Live Messenger Says "Service not enabled for the hanheld"

Please Login to Remove!

Hi Bold Users,

i have a problem here,

i would like to use windows live messenger for My BB bold, but after i download and install from the proper link, i couldn't sign in into Windows Live Messenger with the message of "Service not enabled for the hanheld".

What should i do? What settings do i need to change? thank you.
Offline  
Old 01-26-2009, 06:15 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Superh3ro's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kuwait
Model: 9900
OS: 7.0.0.598
PIN: N/A
Carrier: Zain kw
Posts: 578
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

do u have a data plan?
do ur provider allow live messenger?
do u have the service books?
__________________
-->>xxx1090;wixxx1090;xxx1090;exxx1103;
-->>facexxx1074;ooxxx954;

xxx9608;xxx9553;xxx9612;xxx9474;xxx9608;xxx9474;xxx9553;xxx9612;xxx9553;xxx9474;xxx9474;xxx9608;xxx9553;xxx9612;xxx9474;xxx9553;xxx9608;xxx9474;
supexxx1103;xxx1085;xxx1079;roxxx63743;xxx1084;ac.coxxx1084;
Offline  
Old 01-27-2009, 05:13 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have T-mo and my Live Messenger doesnt work either..!!
Offline  
Old 01-27-2009, 07:49 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had this problem, not 100% sure if what i did fixed it or if its just coincidence...but i put an o2 sim with a data plan in and logged on after receiving service books, and it worked, then i put my t-mobile sim back in. and ever since then its been working. but u do need to have the blackberry service on your acc. just a data plan wont do.
Offline  
Old 01-27-2009, 07:50 AM   #5 (permalink)
i2k
Knows Where the Search Button Is
 
i2k's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8120
OS: 4.5.0.110
Carrier: AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

works fine on AT&T
Offline  
Old 01-27-2009, 09:29 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Superh3ro View Post
do u have a data plan?
do ur provider allow live messenger?
do u have the service books?

hi there,

yes i do have the data plan with tmo...

i guess i need to call the tmo guys right?
Offline  
Old 01-27-2009, 07:54 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what is a 02 sim??
Offline  
Old 01-27-2009, 07:54 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

NVm... i think is only for Tmo USA user!!
Offline  
Old 01-27-2009, 08:01 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bigrob's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Las Vegas
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 67
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I already talked to Tmo. Bold and Storm wont work they told me :(
__________________
Grazie!

Rob
Offline  
Old 01-29-2009, 06:49 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: t-mobile uk
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it would not work for me either spoke to t-mobile for an hour and the sent loads of setting working perfectly now
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.