BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-31-2009, 08:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
radtek's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: /texas/SA
Model: 9000
OS: 0.167
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Another Wifi slash browser question

Please Login to Remove!

Hi! First post and I've only had my BB Bold for a day.

Everything works fine and I love this device- a far cry from the disappointing Openmoko Neo Freerunner collecting dust on my kitchen counter.

I've had no real problems with the Wifi- I connect to my WEP encrypted router at home. Problem is at work. We have an open network that allows one to connect but must first "accept" terms and conditions- via a company webpage.

I connect via Wifi to this AP and it indicates I'm connected on the Home-screen "AT&T-CHRISTUS Guest". In the Manage Connections page it sees the network highlighted in green but no green check-mark. Just a grey "-".

When I launch the browser I go straight to my Google search home-page skipping the "acceptance" page. I can surf but I'm certain the device is using 3G or Edge to do so.

Special browser or Wifi settings?

I apologize for the wordiness but that is my style...
Offline  
Old 01-31-2009, 09:03 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
wingrider78's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Central Lower Michigan
Model: 8320
OS: 4.5.0.161
Carrier: T-Mobile
Posts: 523
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8320 Titanium)

Do you have the hotspot browser set as your default browser???

In the bookmarks page there is a bookmark under the "wifi-services" called "wifi hotspot login". You may have to access that page to get the acceptance page for your AP at work.
__________________
Click HERE to access older OS versions for 8700 and 8320 devices that I have saved
Offline  
Old 01-31-2009, 10:31 PM   #3 (permalink)
New Member
 
radtek's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: /texas/SA
Model: 9000
OS: 0.167
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hooray! Thank you so much!

I still had to put it on "column view" for the page buttons to show. It works and I'm now streaming groovesalad.

I knew it was something simple.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.