BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-01-2009, 12:29 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: FLorida
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Please help!! Tethering Issue

Please Login to Remove!

Hello all,

This is really frustrating me. I have a blackberry bold with the .167 software. I am tethering it with a samsung netbook via usb cable and ATT CM 6.10. I am running windows xp w/ sp3. I have perfect signal and able to connect to it no problem. Once I am connected to it. It will disconnect after about a minute of so. Connection Manager says its still connected but send/ receive packets are at 0.00 kb. It does this every time. I go into IPCONFIG and it does not show an IP for the Bold. Once I connected I immediately go into IPCONFIG and it does show ip. Something is making it disconnect Does anyone know how to resolve this issue.


Thanks soo much for your help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

1pc LANTRONIX MSS100 Micro Serial Server
$85.85
1pc LANTRONIX MSS100 Micro Serial Server picturePHILIPS 80048-0003 IMAGE SERVER (97298)
$202.5
PHILIPS 80048-0003 IMAGE SERVER  (97298) pictureAxis TV AXISTV Channel Player White Box Server
$29.95
Axis TV AXISTV Channel Player White Box Server pictureESI Communications Server CS-A12 Analog Station Card 5000-0425 Refurbished
$399.99
ESI Communications Server CS-A12 Analog Station Card 5000-0425 Refurbished pictureESI Communications Server 612 PC Port Card 50000418 No Faceplate
$224.99
ESI Communications Server 612 PC Port Card 50000418 No Faceplate picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.