BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2009, 02:12 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-mobile UK
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connections not auto-connecting

Please Login to Remove!

When I exit bedside mode the mobile network and wireless don't always connect automatically. When I select Manage Connections the connections are unticked.
how do I get this to work properly?
Offline  
Old 02-05-2009, 11:44 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
JaguarXJ7's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Halifax
Model: 9810
OS: 7.1.0.714
Carrier: Rogers
Posts: 554
Post Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First off, are you asking about a Bold or the Curve 8900 as indicated in your profile? If 8900; you're in the wrong forum and may get a more accurate answer in the 8900 forum where other owners may have experienced and corrected this issue.

If Bold:
What version OS are you currently running? Go to Options (from home screen) > Click About ............. third line down will read v4.6.xxx (Platform 4.0.0.xxx)

I am currently running 4.6.0.228 (beta) and just checked my sleeper mode and it restores all connections automatically. So it could just be a bug in the version you are running ......... consider upgrading OS to latest official release; this can be found at the top of the Bold Forum, stickied.
__________________
Regards, Jag

"Torch 9810 + Playbook 64gb"
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.