BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2009, 09:42 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default new mail icon not working

Please Login to Remove!

I am having some sudden strange behavior with one of the email accounts on my Blackberry Bold. The account is a gmail account and never had any issues before today. I noticed this morning that email wasn't pushed, despite the fact that new messages were in that mailbox. I removed and re-added the account, as well as resent the service books. Now, mail seems to be going to the account again, but the new mail indicator (red asterisk) is not working for the account, although I do get a new mail indicator on the main "Messages" envelope icon when mail comes into that account. Any ideas? Thanks!
Offline  
Old 02-08-2009, 10:00 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

If there are new messages in the folder, then it is being pushed. I would suggest you check your new messages indicator option in Messages > Options > General Options, and reboot with a battery if necessary.
Offline  
Old 02-08-2009, 10:17 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There were only new messages in the folder after I deleted and re-added the account. The pushing thing is not an issue at this point... it is the lack of new message indicator that is the current annoyance. And yes, the setting for new message indicator is set to "Yes".
Offline  
Old 02-08-2009, 10:18 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

Ok, so you've checked the LED new message indicator is enabled?
Offline  
Old 02-08-2009, 10:27 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah...

battery pull fixed it... i pulled the battery and put it back and now it's fine.
Offline  
Old 02-08-2009, 10:29 AM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

good
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Saronix 33Mhz Crystal Oscillator 33.3000 Mhz Half Can NEW Amiga Apple PC NOS
$2.75
Saronix 33Mhz Crystal Oscillator 33.3000 Mhz Half Can NEW Amiga Apple PC NOS pictureNoches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gift
$29.99
Noches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gift pictureNoches Latinas UR3 Amiga Para La Palma Culo Mastrubator + Cream Gift
$29.99
Noches Latinas UR3 Amiga Para La Palma Culo Mastrubator + Cream Gift pictureCSG/AMIGA 391077-01 PLCC
$14.2
CSG/AMIGA 391077-01 PLCC pictureAmiga Vinyl Banner Sign Garage WorkShop Many Size Logo Dealer
$22.99
Amiga Vinyl Banner Sign Garage WorkShop Many Size  Logo Dealer picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.