BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2009, 08:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question HELP -- Bold Crash

Please Login to Remove!

I just got my Bold 9000 last week and everything was going great until about four hours ago when all the Internet links crashed -- even the icons disappeared from my screen. Even the camera icon is gone.

I am not very tech savvy, so let me throw out some more info, which may or may not be related -

I had just finished linking the Bold to my laptop for the first time. I downloaded the communications manager software from AT&T. There did not appear to be any problem there. Disconnected the USB cable.

Then I separately registered my laptop with Skype. No problem. Then I went back to my Bold and there were some messages on the Bold from Skype. Linkage prompts. I clicked through them without thinking they were anything to pay attention to. Next time I tried my email it was not there. Nothing. Could this crash have been created by that Skype link?

Any ideas?

Thanks.

Bob
Offline  
Old 02-08-2009, 10:39 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I haven't got Skype to load yet, and want it. My 9000 reboots continiously when I connect the Wifi. I took it back to the retail agent, and they are going to replace the unit. I don't think this is the end of my problem. It is only 2 weeks old. Gary
Offline  
Old 02-08-2009, 10:54 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, Gary. I was operating on my LAN at home, so it was on WiFi. Then I took the Bold out to where there was clear signal -- phone works; but no internet-related icons, except MediaNet. I tried going through that menu to the Internet and it gave me a message about system failure!

Anyway, how do you reboot the Bold?

Bob
Offline  
Old 02-08-2009, 11:19 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScottMB4's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8900
Carrier: T-Mobile
Posts: 822
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pull the battery for 60 seconds while the device is powered on, and then replace it.
__________________
Premium Blackberry Themes: www.ThemeBerry.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.