BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2009, 10:07 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool Wifi Problems

Please Login to Remove!

After establishing a connection with the University's network, and confirming that my blackberry is actually connected I attempt to surf the web using Opera or BB browser and pages dont load.

Normally I would connect to the university's network by connecting and then after opening IE explorer i would be automatically redirected to a page where I have to log in, however after opening one of my mobile broswers I am not taken to a login page. Any solutions?
Offline  
Old 02-26-2009, 09:08 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Indonesia
Model: Z3
PIN: N/A
Carrier: Indosat
Posts: 193
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

maybe there is problem with wi fi, had you try with another device or laptop ?
__________________
------------------------------------
http://2blackberry.blogspot.com
Offline  
Old 02-27-2009, 03:50 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
MarcusT's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Parts Unknown
Model: 8310
OS: 4.5.0.152
PIN: JVM513
Carrier: AT&T
Posts: 71
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When connected to Wi-Fi, go into Settings>Options>Advanced Options>Browser. What is the default browser set to? It should be either Hotspot Browser or Wi-Fi Browser depending on your OS. If not, change it.

Second: Pull the battery.

Thirdly: not much else you can really do, at that point something is probably blocking it on their end.
__________________
Working for the dark side (AT&T) and fixing PDA/Blackberry issues since '03.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.